Yuri!!! On Ice 7.1.

Talviset tervehdykset!

Uuden vuoden uudet tuulet puhaltavat kalseasti, mutta pakkasen ennustetaan taittuvan loppiaisen jälkeen, juuri sopivasti videoillalle! Ennen kuin Senpai sukeltaa vuoden 2o17 sarjojen syleilyyn, meillä on vielä ohjelmassa viime vuoden viimeinen menestyssarja. Lauantaina 7.1. klo 16 alkaen katsomme koko Yuri on Icen kaikki 12 jaksoa. Tapahtumapaikkana tavalliseen tapaan toimistomme Terrakoti (Ylioppilastalo B, Rehtorinpellonkatu 6). Siellä nähdään!

In English:

Happy Start of A New Year!

We will watch all 12 episodes of Yuri On Ice on Saturday Jan 7th. As usual the screening will be held at our club room Terrakoti whose doors will open at 3pm and the screening will begin at 4pm. We hope to see you there!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *