11.2. Neon Genesis Evangelion Klassikkovidiksessä

Kylmäävää helmikuuta!

Pakkaskelien jatkuessa suuntaamme lämpimämpiin keleihin eli ilmastonlämpenemisen koettelemaan post-apokalyptiseen Tokyo-3:een. Senpai esittää helmikuussa animehistorian merkkipaalun, kiistellyn klassikkosarjan Neon Genesis Evangelion. Jaksot 1-13 katsomme 11.2. alkaen ja loput jaksot katsomme 25.2. Tulit sitten kertaamaan klassikoita tai katsomaan ensi kertaa olet tervetullut toimistollemme Terrakodille lauantaina klo 15 alkaen. Terriksellä nähdään!

Join the discussion on Senpai’s Discord channel: https://discordapp.com/invite/jB67JNR

This February Senpai brings you a warm breeze from the post-apocalyptic Tokyo-3 to ease the freezing weather. That’s right, we’ll be having another Anime Classics Night with Neon Genesis Evangelion! We’ll be watching the original 1995 classic in two parts: episodes 1-13 on February 11th and the rest on Feb 25th. We’ll begin watching as always at Terrakoti, starting at 3 pm. See you there!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *