17.2. Best Anime of 2016 (that we haven’t yet already watched)

Terve kaikki!

Senpain vidiksessä tänä perjantaina katsomme jäsenistön valitsemasta showsta 13 jaksoa. Voit äänestää omaa suosikkiasi vuodelta 2016 Senpain facebook-ryhmässä. Tällä hetkellä äänijohdossa ovat japanofiilihipsterien suosikki Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu ja Gen Urobuchin kirjoittama wuxia-henkinen miekkojen kalistelu, Thunderbolt Fantasy. Jos jokin muu sarja herättää intohimoja näiden sijaan (jota emme ole katsoneet viim. 6 kk aikana…), anna ihmeessä äänesi! Terrakodin ovet aukeavat tavalliseen tapaan klo 17, ja vidis itse alkaa kello 18. Nähdään Terriksellä!

In English: We’re holding an online poll on Senpai’s Facebook group to determinate which Missed Classic of 2016 we’ll watch this Friday. Currently Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu and Thunderbolt Fantasy are tied for the top spot. If you want to cast your vote for either or some other series, do so here. As always we’ll open the doors to our clubroom at 5pm and begin the anime screening at 6pm. See you there!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.