3.2. JoJo’s Bizarre Adventure: Timantit Ikuisii On 1-13

Tänä perjantaina jatkamme JoJon käsittämättömiä seikkailuja sensuroimattomina ja oikeilla nimillä! Sarjan neljäs tarinakaari, Diamond Is Unbreakable tuo ympäri maapalloa rönsyilleen sukukronikan lopultakin Japanin rannoille, Moriohin uneliaaseen pikkukaupunkiin. Vaikkei JoJo olisikaan sinulle ennestään tuttu, nyt viimeistään on otollinen aika hypätä Stand-junaan. Tämä tuotantokausi nimittäin pyyhkii aiempien seikkailujen selaushistorian yhtä puhtaaksi kuin uuden vuoden ekat alkkarit ja on siten yhtä yllättävä konkareille kuin uusille katsojille.

Katsomme sarjasta ensimmäiset 13 jaksoa, alkaen klo 18.00. Toimistomme Terrakodin ovet aukeavat tavalliseen tapaan klo 17, joten tervetuloa tekemään tuttavuutta ja vaihtamaan kuulumisia!

In English: On this Friday we’ll begin watching the fourth and latest season of JoJo’s Bizarre Adventure, Diamond Is Unbreakable (episodes 1-13). If you’ve not yet hop aboard JoJo Express, now’s a GREATO chance to get acquainted as this season is both a relatively separate from the rest of the series and a new beginning of sorts for the rest of the series, fresh as the New Year’s first set of underpants. We open doors to our clubroom Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 6) at 5pm and start viewing at six. Come join us then!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *