31.3. Ghost in the Shell -klassikkoleffat

Hei kaikille,

Paljon kohua herättäneen Ghost in the Shell-adaptaation ensi-illan kunniaksi Senpain vidiksessä katsotaan tänä perjantaina kyberpunkkia! Ohjelmistossa ovat alkuperäinen Ghost In The Shell -elokuva wuodelta 1995 ja tämän suora jatko-osa Ghost in the Shell 2: Innocence. Liity seuraamme nauttimaan näistä animehistorian silmiä hivelevistä merkkipaaluista hyvässä seurassa ja fiksun keskustelun saattelemana. Terrakodin ovet avaamme klo 17. Tervetuloa!

In English: Due to the incoming american adaptation, this Friday we’ll be watching the 1995 anime movie Ghost in the Shell and its direct sequel, GitS 2: Innocence. These milestones of anime will start screening at 6pm but you’re welcome to join us at our clubroom Terrakoti starting at 5pm. See you at Terris!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.