Aprillipäivän klassikkovidis: The End(s) of Evangelion

Tällä viikolla onkin poikkeuksellisesti luvassa kaksi videoiltaa, sillä lauantaina onkin luvassa eeppinen loppuhuipennus Neon Genesis Evangelion -saagaan. Ja mikäpä olisikaan tälle koitokselle temaattisesti sopivampi ajankohta kuin aprillipäivä 1.4. Ohjelmassa on siis sarjan kaksi viimeistä jaksoa ja niitä täydentävä/rikkova elokuva End of Evangelion. Terrakodin ovet avataan klo 17 ja tajunnanräjäytykset aloitetaan klo 18. Tervetuloa!

In English: We’re gonna have a special bonus anime night this week on april’s fools day. And what would be better suited to this occasion than the final boss of anime: Ending of Neon Genesis Evangelion. We’ll be watching the last two episodes of the show coupled with the End of Evangelion movie. Terrakoti will be open at 5pm and the mindblowing display shall commence at 6pm. Welcome!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *