14.4. Uusia sarjoja Senpain vidiksessä

Hei, Senpain otakut!

Pitkäperjantaina päätämme paaston uusista sarjoista, ja nautimme kevätkauden tuoreista anime-sarjoista (lista katsottavista sarjoista alla). Tavalliseen tapaan Via Dolora animevidikseen kulkee toimistollemme Terrakodille, jonka ovet avataan pyhiinvaeltajille klo 17, ja videonäytäntö itse alkaa klo 18.  Terriksellä tavataan!

In English: this Good Friday we’ll end the fast on new anime releases. Come join us in watching freshest anime straight from Japan at our clubroom Terrakoti. We open the door to all otakus on a pilgrimage at 5pm and  begin the screening proper at 6pm.

The shows we’ll be watching are:

Boruto: Naruto Next Generations

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

Re:Creators

Quan Zhi Gao Shou

Eromanga-sensei

Fukumenkei Noise

Renai Boukun

Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?

Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records

Sakura Quest

Seikaisuru Kado

Alice to Zouroku

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *